Βασιλική-Ιωάννα Τανιώνου


Γεννήθηκα στην Αθήνα  και μεγάλωσα στον Πειραιά. Εισήχθησα στην Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από  εξετάσεις. Παράλληλα με τις προπτυχιακές μου σπουδές, συνεργαζόμουν ως επικουρικό προσωπικό κυρίως σε χειρουργικά περιστατικά, σε διάφορα οδοντιατρεία της Αθήνας. Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική σχολή Αθηνών το έτος 2007 και άρχισα  την συνεργασία μου στο οδοντιατρείο του Αν. Καθηγητή Ενδοδοντολογίας, Γεώργιου Σίσκου.


Το 2010, έγινα δεκτή στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Οδοντιατρικής, του τομέα παθολογίας και θεραπευτικής των οδοντικών ιστών, και το εργαστήριο των Οδοντιατρικών Βιοϋλικών. Μετά την αποφοίτηση μου, και την ολοκλήρωση της διπλωματικής μου διατριβής, ξεκίνησα το δικό μου ιατρείο, όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.


Είμαι μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 2010 μέχρι κ σήμερα.

Έχω συμμετάσχει σε πολλά πανελλήνια και διεθνή συνέδρια, με επιτοίχιες και ελεύθερες ανακοινώσεις. Παρουσίασα ως ελεύθερη ανακοίνωση, την διπλωματική μου διατριβή, στο 33 Πανελλήνιο οδοντιατρικό συνέδριο στην Αθήνα.Παρακολουθώ ημερίδες, ενημερωτικά συνέδρια και οδοντιατρικά σεμινάρια σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στην οδοντιατρική επιστήμη.